XALA!

Una nova manera de veure els millors continguts de proximitat

FAQ

Què és XALA!?

XALA! és un servei de distribució de vídeo en ‘streaming’ que permet als usuaris registrats veure continguts de qualitat en dispositius connectats a internet de manera gratuïta.

Cal pagar per accedir a XALA?

No. L'accés general als continguts de la plataforma XALA! és de franc. L'únic que cal fer és registrar-se per tenir-hi accés.

Si em vaig subscriure a la versió inicial de pagament, què he de fer?

Res. S'han migrat totes les subscripcions automàticament a la modalitat de registre gratuït, de manera que ja no s'efectuarà cap cobrament addicional per a l'accés general als continguts de la plataforma XALA! Totes les noves altes d'usuaris registrats ja s'efectuen en la modalitat de registre gratuït.

Com em registro si soc nou usuari?

Has de donar-te d’alta del servei des de la versió web de XALA! Entra a xala.cat des del teu dispositiu mòbil o ordinador i registra-t’hi. Introdueix les teves dades al formulari i tindràs accés immediat a tots els continguts.

Què faig si tinc problemes amb la gestió del meu compte?

Esperem que no passi sovint, però si tens algun problema o dubte sobre la gestió del teu compte, tens a la teva disposició un servei d'atenció aquí: https://support.cleeng.com/hc/es-es/requests/new.

En quins dispositius puc veure XALA!?

Pots accedir a tots els continguts de XALA! des de PC i MAC (xala.cat), i des del teu ‘smartphone’ i tauleta descarregant-te l’aplicació XALA! per a dispositius Apple i Android. També a les televisions connectades compatibles descarregant-te l'aplicació XALA! des de Samsung Smart TV i també per a Android TV i Apple TV. Ah! I també tenim disponible l'aplicació Chromecast.

Necessito tenir l’app XALA! per veure els continguts?

No és necessari. Podràs gaudir de tots els continguts des de qualsevol navegador web modern, ja sigui des de l’ordinador de sobretaula, el teu dispositiu mòbil Android o Apple i navegant des de la teva ‘smart TV’. Només has d'accedir a xala.cat.

Des de quins països puc accedir als continguts?

Pots gaudir dels continguts de XALA! des de qualsevol país del món, sempre que no hi hagi restriccions de connexió o regulacions legals que ho impedeixin.